torsdag 17. september 2009

Nei og nei. OG JA!

(UMBI-DFI 28-29) Det var lite som tydet på at vi skulle ta poeng mot UMBI i kampens første 53 minutter. Vi spiller en skikkelig dårlig forsvarskamp samtidig som vi er upresise fremover. Bare periodevis er vi nærheten av det nivået vi bør være på, og det bør motivere for mange og gode økter i tiden frem mot Nordby-kampen ut i oktober. Når det er sagt skal UMBI-jentene ha for at de aldri ga oss arbeidsro. Ti minutter før slutt så det også ut som de skulle vinne komfortabelt da de ledet med fire mål. Men et gedigent skippertak de siste seks minuttene sørget for at poengene ble med hjem til Drøbak. Frida og Pia skåret hvert sitt og ga oss ledelsen da 45 sekunder gjensto. 12 sekunder før slutt utligner UMBI. Vi får ballen frem til avkast, Maria, Frida og Nan kombinerer. Og vi skårer. Helt herlig. Dermed er vi i rute poengmessig, selv om kampen overhodet ikke var god fra vår side. Men for publikum var det garantert underholdende, og når enden er god så er jo det meste greit.. For øvrig. Takk til Susanne for storspill mellom stengene de siste ti minuttene. Det berget poengene denne gang.

Nå venter to J18-kamper i helgen. Lagene legges ut på bloggen i morgen.