onsdag 16. desember 2009

Treninger i jula og litt info om starten av 2010.

Onsdag kjører vi siste trening før jul, kl. 20:00-21:00.  Vi tar fri i romjula, men jeg henstiller alle til å ta seg selv i nakken og gjennomføre minimum fire løpeturer a 45. minutter i perioden 21.des - 3.januar. Har du dårlig tid, så holder det med ti minutter oppvarming og kjøre 15x15 intervaller i seks minutter. Da gjennomfører du en god økt på under 30 minutter. Så det finnes egentlig ingen unnskyldning for ikke å gjøre denne jobben..

Første trening over jul er mandag 4.januar, med kamp mot Siggerud 5.januar og J18-2 kamp hjemme onsdag 6.januar. Så starter vi opp en tøff periode med mye intervall og styrke på treningene i uke 1, 2 og 3 før vi skal møte UMBI.  Mange er i slett form etter en høst med mange kamper og lite intensitet på treningene. Det må vi gjøre noe med i disse ukene. Gled dere! Vi opp noen hakk dersom målsetningen om opprykk skal oppnåes.

I tillegg bør mange ha som nyttårsforsett å prioritere treningene noen hakk høyere enn i høst.  Jeg synes det har blitt litt for lett å stå over treninger, og der har mange et stort forbedringspotensiale.

Men vi sees på trening i kveld!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar