torsdag 24. juni 2010

GOD SOMMER :-)

Hei Latsabber!

Her er noen glimrende forslag på egentreningstiltak for de som ikke eier disiplin nok til å løpe en tur i skogen:-)

- Intervallsvømming i Badeparken: Målsetning: Ha tatt på alle bøyene, fra Båthavna til Parrstranda! Men kanskje best å vente til brennmanetene har roet seg litt...

- O-trim. Gå på G-Sport. Kjøp kart over Frogns skoger, der orienteringsgruppa har lagt inn poster som du kan finne. Trimmer både kropp og hjerne(for de som bare har en av delene så går også det greit!).

- Langdistansesvømming: Dere er vel ikke pingler. Alle drøbakinger burde en eller annen gang ha svømt over Drøbaksundet. Hvorfor ikke i år? Husk følgebåt og om nødvendig, våtdrakt. God tur!

- Løpemoro på Skansen. Ut i skogen, opp i trærne. Løp 5 1/2-kilometeren, avslutt med fire intervaller rundt Skansen. Like lang pause som arbeid. Slitsomt, men moro!

- Kroppshevinger: Finn et dertil egnet stupebrett. Heng dere så lange(eller korte) dere er, og se hvor mange dere greier. Målsetningen bør være minimum 10 før sommeren er over.

- For de fantasiløse kan jo Spenst også være en mulighet. Men husk at vi bare har sommer noen mnd i året, og det kan jo vel være greit å trene litt ute mens dere har muligheten.

Lykke til!

God sommer fra hele teamet! Vi sees i august!
Pompel, Pilt, Gorgon & Co.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar