onsdag 4. januar 2012

Sløste bort ett poeng

(DFI-Askim 21-21) Vi bommer på fire straffer, skyter dårlig og roter det til for oss selv. Derfor kan vi ikke være så veldig skuffet over at Askim får med seg ett poeng hjem onsdag kveld. Spesielt de ti første minuttene av hver omgang er vi helt under pari. Vi greier allikevel å ta grep om kampen utover i andre omgang, og med litt bedre uttelling og litt mer kynisk angrepsspill på slutten så hadde seieren vært berget.  Men sist gang tapte vi en jevn kamp mot Askim, nå ble det i hvertfall et poeng.

Vi er dermed i gang med en tøff uke med tre kamper og tre treninger. Vi rører litt lett på oss på torsdag, så håper jeg at alle som spilte onsdag er klare til søndagens kamp mot Degernes og onsdagens hjemmekamp mot Halden.