torsdag 17. januar 2013

34, 36, 32, 28 og 31.....

....er baklengsmålene vi har sluppet inn de fem siste kampene. Altså 161 mål og nesten 33 mål i snitt. Sånt blir det jo ikke mange poeng ut av.

Mot Askim slapp vi inn 18 mål, og det etter å ha ligget under 4-1 og 5-2 når ti minutter var spilt. Det betyr at vi slapp inn 13 mål de siste 50 minuttene, og det gikk således nesten fem minutter mellom hver gang vi slapp inn mål. Det er en meget god prestasjon, og sier litt om hvor gode vi kan være når vi er litt bevisst på arbeidsoppgavene i forsvar. Med det så kunne vi tillate oss å spille en middels angrepskamp og allikevel vinne. Det er lenge siden vi har prestert så bra hjemover, og det kan jo hende at det det har litt med treningene i det siste å gjøre. Der har dere nemlig jobbet godt, og det tok dere med inn i kampen i dag. Herlig jobba.

Neste uke er det trening mandag og kamp mot Degernes torsdag. Møt opp på trening, så fortsetter vi der vi slapp mot Askim!!!!!!