tirsdag 19. november 2013

Jenter 18 må følge med her :-)

I går kveld fikk jeg melding fra Anna at vi greide å stille med 8-9 spillere mot Nesodden i dag.   I dag tidlig fikk jeg beskjed om at to av disse måtte på et møte kl. 19:00 og skulle prøve å rekke det. I tillegg skulle en kanskje jobbe.... 

Dette ville bety at vi var fem- eller seks spillere når kampen startet, dersom resten kom.  Av disse seks har to vært skadet, og trent lite i det siste.  Da begynner det å bli tynt!!

Konklusjon:  Vi avlyser kveldens kamp mot Nesodden, og sier at vi gjerne kommer tilbake neste tirsdag i stedet.  Det forutsetter imidlertid at dere greier å sette av kvelden, og dette avklarer vi på torsdagstreninga.

I tillegg:  Lørdag ettermiddag skal J18 spille cupkamp mot Fredrikstad lørdag. Disse er grisegode, og dersom vi ikke greier å stille med et godt og nesten fulltallig mannskap så er det uaktuelt å spille.   Derfor må alle sende sms til lPer (97950076) senest onsdag og bekrefte at de kan spille.  Vi må være minimum ti spillere til den kampen, og har vi ikke ti spillere på "blokka"  onsdag kveld, så melder vi walk-over. 

Jeg hadde stilt på kampen i kveld, og kan være med lørdag.  Men da må dette være noe dere vil og prioritere å spille kamp!!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar