fredag 10. januar 2014

Den fortjente vi :-)

Etter en tøff høst uten seier, hadde vi håp om poeng da Ullern kom på besøk i Frognhallen.  Men Oslo-jentene hadde ikke tenkt å gi seg uten kamp, og var i ledelsen under hele førsteomgangen og ledet ganske fortjent 13-11 til pause.  Etter hvilen så gjør vi vår beste prestasjon denne sesongen, Vi slipper inn fem mål på 30 minutter, og vinner 19-18 etter heroisk innsats i forsvar.  Marie står en praktfull omgang bak et veldig godt forsvar.  Kaja var god før pause, og tok mange skudd da vi var rimelig lekk i den første omgangen. I en kamp der det ikke ble skåret så mange mål, ble Solrun toppskårer med fem nettkjenninger. Men først og fremst var dette en veldig god forsvarskamp, og det var grunnen til at vi endelig kunne juble for to poeng da dommeren blåste av kampen.