søndag 23. august 2009

Ny uke, nye muligheter

Da har vi spilt cup i helgen, noe som ga oss både oppturer og nedturer, og slitne jenter. Med 17 spillere på to lag ble det i tøffeste i laget for enkelte. Spesielt på søndag, da vi mistet fire spillere grunnet sykdom. Allikevel sitter jeg igjen med positive opplevelser fra kamper mot tre av de aller beste 18-lagene. Kampene mot Helset, Oppsal og Storhamar viste at vi holder et høyt nivå, og at spranget opp tilde aller beste ikke er veldig stort. Men vi må jobbe med å ikke være såååå dårlige når ting ikke fungerer. Men det får vi til..

Uka blir morsom. Lett trening mandag (litt løping for de som IKKE har spilt cup). Så spiller vi kamp mot Sarp onsdag kl. 19:00, og trener torsdag. Fredag reiser vi til Gøteborg for å spille cup. Vi kjører buss, og jeg håper at så mange som mulig benytter muligheten til å være med. Vi stiller med to lag, har bestilt hotell - så dette blir glimrende. Her er kampoppsettet:

Lör 08:00 KFUM Trollhättan - Drøbak-Frogn IL Blå Lundbystrand 2
Lør 09:45 Drøbak-Frogn IL Blå - IFK Arboga Lundbystrand 5
Lør 12:05 Drøbak-Frogn IL Blå-KvIK Sport 1 Lundbystrand 4

Lør 08:35 Drøbak-Frogn IL Röd-HK Rygge Lundbystrand 1
Lør 10:20 Partille IF Handboll - Drøbak-Frogn IL Röd Lundbystrand 5
Lør 14:25 Melleruds IF - Drøbak-Frogn IL Lundbystrand 5

B-sluttspill søndag. Etter kampslutt lørdag slapper vi litt av på hotellet før vi finner et sted og spiser i Gøteborg og drar på Liseberg seinere på kvelden:-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar