søndag 1. november 2009

Nedsablet Vestby 39-12, og vi leder!!

Vestby 2 var ingen målestokk for oss, selv om vi manglet store deler av førsteoppstillingen. Vi kontrer dem i senk, og vinner til slutt med 27 mål. Helt klart godkjent fordi dommerne lot hjemmelaget kaste ball i nesten et minutt hver gang de var i angrep. Men 39-12 er helt greit, selv om vi burde ha skåret flere etter å ha ledet 24-4 til pause...

Tidligere i dag tapte Tindlund 2 for Tveter 2, og vi er derfor eneste lag uten poengtap før høstens fire siste kamper. Vi møter i tur og orden Hvaler(19/11), Tindlund (21/11), Tune 2(6/12) og Tveter 2(13/12). Med seier i disse fire kampene skalmye til for at det ikke blir opprykk, som helt klart er målet.

Nå gjelder det imidlertid å heve treningsarbeidet. Det var lite folk på trening denne uka, og det gjør det kjedelig for de som kommer samt at vi ikke får jobbet med kollektive avtaler. Denne uka er det trening mandag, J18-1 kamp mot Stabæk onsdag, trening torsdag og Østlandsserie på Hamar søndag.