søndag 22. november 2009

Vi "vant" 19-19 i Sarpsborg

Med seks 93-spillere og fire J18-jenter, reiste vi til Sarpsborg for å møte serielederne. Vi spiller en helt grei førsteomgang, men greier ikke helt å få tak på strekspillet sånn at hjemmelaget leder med fire mål til pause. I pausen blir vi enig om å nekte de skåringer fra linja, og det greier vi. Fem minutter før slutt ligger vi fortsatt fire mål bak. Men når Marie stenger buret, så ,tar vi innpå og greier å tilkjempe oss en straffe på 18-19. Den setter Marit sikkert i mål. I kampens siste sekund får vertene straffe. En offensiv Marie "skremmer" straffen utenfor og dermed vant vi 19-19... En god andreomgang der vi kun slipper inn fem mål, er avgjørende for at vi tok et poeng mot serielederne. Veldig bra jobba!!