mandag 6. september 2010

Godt forberedt til seriestart

Vi gjennomfører en god turnering i Sverige, selv om det er litt surt at dommerne ødelegger for oss i kvarten.  Men vi gjør jobben, og vel så det i gruppespillet, som viste at vi er i rute til kampen mot Hauketo torsdag.
Men litt er det jo å pirke på.  Vi har et litt for lavt lavestenivå, noe som gjør at vi innimellom slipper inn for mange enkle skåringer grunnet ubesluttsomhet i angrep. Et typisk eksempel er når vi leder 5-4 mot turneringsvinner Kristianstad for så å slippe inn ti strake og komme under 14-5. Da hjelper det ikke stort å vinne andreomgangen med tre. Men vi tar med oss at Kristianstad vant a-sluttspillsfinalen med åtte mål, mens de kun slo oss med sju mål. Så vi er moralske sølvvinnere:-)

Turneringens beste kamp gjør vi mot HK Warta(3.div) i vår tredje kamp. Vi stiller med nesten ren 93-rekke i første omgang og går til pause med 5-4 ledelse. Så overtar den rutinerte gjengen, og øker ledelsen til 11-5. I denne kampen står Marie meget godt, fordi forsvaret også står godt.  Vi ble nummer tre i pulja, noe som også var målsetningen.

Så alt i alt så står helgens turnering til karakteren 4+.  Vi har fortsatt en del å gå på kollektivt, men det vil komme på plass i løpet av høsten. Vi trener lett onsdag 19:00 før seriestarten torsdag. Fint hvis så mange som mulig tok turen..