fredag 24. september 2010

Litt forskjellige greier...

Grattis med seieren i går, og takk til ØB/ http://www.badebyen.no/ for flott reportasje og 33 fine bilder av Wenche på nett.  Men vi må begynne å tenke på kampene som kommer.

I uke 41, etter høstferien, spiller vi to kamper.  Torsdag 14/10 møter J18 Follo 20:45 i Skihallen. Sist 18-kamp var vi bare akkurat spillere. J18-kampen mot Follo blir en fin gjennomkjøring før damekampen mot Kolbotn 2 på lørdag 16/10.  Jeg ber om at alle prioriterer disse kampene høyt, og ber seg fri fra jobb og styrer unna helgeaktiviteter til Kolbotn-kampen.  For å rykke opp så er det en definitiv fordel å slå Kolbotn 2 den 16/10 og Oppegård den 21/10.  Vær grei å prioriter disse kampene i kalenderen.

På kampen i går var vi 18 jenter med de som spilte, satt på benk eller tribune. På trening er vi sjelden over 12. I den forbindelse innfører jeg nå det første treningsbudet:

Hold mandagstreningen hellig!!

Det er ukas viktigste økt, med tanke på at vi spiller kamper på onsdager og torsdager. Treningen går såpass seint at både litt jobb og skolearbeid kan avsluttes før økta starter 20:30.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar