fredag 3. desember 2010

Ny seier og ny uke

(DFI-Klemetsrud 32-18) Vi vant egentlig som vi ville mot Klemetsrud, selv om det var et bedre Oslo-lag vi møtte denne gang. Vi er litt sløve bakover på banen de første ti minuttene, og gjestene henger greit med selv om vi leder 10-6 etter ti minutter. Men i de neste ti minuttene vinner vi 10-1, sånn at det står 21-11 til pause. I andre så slipper vi inn to mål det første kvarteret, noe som er veldig bra. Men det er klart at motivasjonen detter litt gjennom kampen. Om vi vinner med ti, femten eller tjue mål er jo ikke så viktig..

Med seieren over Klemetsrud så er vi bare to poeng unna sesongens mål om opprykk. De to poengene kan vi ta mot Driv i tirsdagens kamp i Mjærhallen. Med to poeng her har vi sju poengs avstand ned til Oppegård og Hauketo når tre kamper gjenstår. Men jeg er enig med Maiken i at vi bør gå gjennom årets seriespill uten poengtap, så det betyr ikke at vi skal dette fullstendig sammen etter jul...

Neste uke ser sånn ut: Mandag trener vi i Frognhallen, tirsdag spiller vi kamp i Mjærhallen, onsdag tar vi fri og ser Norge spille mot Slovenia. Så trener vi torsdag 20:00.  Uka etter, så trener vi mandag 13.des, tar fri onsdag og så spiller vi treningskamp hjemme mot Graabein den 16.desember kl. 20:00. Så tar vi juleferie etter dette:-). Som et 4.divisjonslag!