søndag 19. juni 2011

Jubeldag på Skedsmo med to finaler og seier i dameklassen!!!!!!!!!!!!

Det skal egentlig ikke være mulig.  Vi går til finale i begge klassene, med seks spillere!!!!! Annichen, Oda, Monica, Marit, Susanne og Ida imponerte stort og vi holdt faktisk også på å ta hjem seieren i en veldig jevn J18-finale mot Rælingen. Med kun fire spillere!!!!! Men det ble tap, og da smakte det bare så j... ekstra godt å ta hjem seieren i dameklassen. Vi gjennomførte først en solid semifinale mot Skedsmo 1, og hadde helt klart trua på at vi skulle ta Furuset i finalen. Og i første omgang hadde vi full kontroll og vant 13-6. Andre omgang ble veldig jevn, og vi merket godt da Annichen måtte ta telling fem minutter før slutt. Annichen storspilte nemlig i J18-finalen og i damefinalen, og prikket inn mål etter mål. Men flere gode redninger av Susanne og Marit sørget for at vi vant 8-7 etter en skåring av Ida rett før slutt.  Dermed ble det eeeennndelig finaleseier, stor pokal, gavekort på kr.2000, vinnertrøyer og store smil etter en fantastisk helg. Masse ros også til våre faste supportere Jon Harald, Lillian, Dag og Bente som fulgte laget tett gjennom finalekampene, og bidro med godt humør fra sidelinjen.  Dette var utrolig moro, og det er egentlig bare å bøye seg i støvet(sanda) for den innsatsen jentene gjorde i helgen. 14 kamper, hvorav 10 endte med seier og altså to finalebilletter.  Og kanskje det morsomste av alt.  Alle bidro så det holdt. Monica med sine luftige piruetter, Ida med bøttevis av skåringer, Oda som prikket ballen i mål fra venstrekanten, Marit som storspilte både i mål og på banen, Susannes keeperspill og matchvinnerskåring i semifinalen, Annichens prikkskyting og herlige innspill gjennom hele turneringen.  Så må vi heller ikke glemme Mias solide bidrag på lørdag, da hun spilte godt hele veien.  Takk også til arrangøren for et flott arrangement. Vi skal tilbake også neste år. Forhåpentligvis med noen flere spillere. Hvis vi trenger det da:-) ???