torsdag 16. juni 2011

Litt om ståa før sommeren og neste sesong

Vi har ikke vært veldig mange på vårens beach-treninger, men faktisk flere enn i fjor. Derfor har vi fått gjennomført noen gode økter før lørdagens kamper. Når det gjelder høsten så er planen å komme i gang en ukes tid før skolen begynner, og trenerens forhåpning er da at tvilerne og de evt. påtroppende studentene har gjort seg opp en status ifht til om de skal være med eller ikke.  Pr. i dag består stallen av mellom 14-17 spillere, og det synes jeg er OK. I dag meldte Nan seg klar for spill fra august, og det betyr at vi er klart styrket på bakspillersiden. Jeg har også forespurt noen andre spillere, da jeg synes at stallen trenger en liten oppgradering.Så noen overraskelser blir det muligens. En del av 92-spillerne er i tenkeboksen mtp studier osv, og i august så er jo mye klart sånn sett.

Men det aller viktigste er at vi blir en stabil og treningsglad tropp fra og med august. Det er mye bedre at vi er 12-15 spillere som trener jevnlig, enn at vi er 25 der 1/2-parten trener når det passer de. Da blir det også mye enklere å jobbe med avtaler og spillesystemer for å utvikle vårt eget spill.  I tillegg håper vi at mostanderne blir bedre sånn at vi får spilt litt håndball og ikke bare kontret motstanderne i senk. Men allerede nå så er jeg dønn sikker på at vi har et lag som vil hevde seg meget godt i 4.divisjon. Så selv om enkelte synes det er litt tynt med folk, så sier all erfaring at lysten på håndball er langt større i august enn den er i juni.  Sånn har det alltid vært:-)

Og aller sist. Er det noen som har lyst til å spille Beachhåndball lørdag, så er det bare å sende en sms til 97950076(Per). Vi trenger garantert spillere som kan steppe inn i noen kamper, og man trenger ikke å bruke hele dagen på Skedsmo:-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar