onsdag 7. september 2011

Det holdt nesten...

(Askim - DFI 21-20) Vi reiste med åtte spillere til Askimhallen onsdag, og var innstilt på å la resultat være resultat, og ta det som en skikkelig gjennomkjøring.  Akkurat det var det vel ingen som så innledningsvis. Da var vi slappe og ukonsentrerte og Askim gikk greit opp i ledelsen 9-4 midtveis i omgangen. Men sakte men sikkert så begynte vi å ta innpå. Marie tok skudd bakover og vi begynte å sette sjansene  i angrep. Derfor ledet hjemmelaget bare 10-8 til pause.  Også i andre omgang slet vi litt i starten, og vi lå under med 16-20 ti minutter før slutt. DA tar Marie enda en straffe, samtidig som at vi igjen skårer fremover. Ett minutt før slutt vinner vi ballen på stillingen 20-21, og vi er en spiller mer. Det burde vi greid å utnytte, men det kokte litt i toppen de siste sekundene. Dermed gikk vi på vårt første bortetap på over to år, og det var egentlig unødvendig.

Nå håper vi at folk kan bli enda flinkere til å trene fremover sånn at vi får spilt mye på trening og øvd på kollektive avtaler. Får vi til det, så er vi garantert et topplag også denne sesongen. Men ros til de som stilte i dag, og neste gang(lør 17sept) må vi ha flere spilleklare jenter på banen...