torsdag 1. september 2011

En god seriestart

(DFI-Degernes 35-28)  Vi debuterer i 4.divisjon med en godt gjennomført kamp, selv om forsvarsspillet periodevis ikke var helt pari. Men vi følger kampplan og holder tempoet oppe i 2 x 30 minutter, og da vet vi at det ikke er så mange som holder følge.  Degernes-treneren var imponert over tempoet vi holdt, og det var nok de på tribunen også. Moro var det også at Kornelia, Linn og Maja var tilbake på banen etter ett års pause. Og selv om det ikke har vært fullt av folk på treningene:-), så begynner laget å ta form. Med spillere som Nan, Frida, Maria og etterhvert Marte(når du har lyst) og Karoline(ny) tilbake på trening, så blir det også mer moro å stille i treningstøy.

Dagens "måltyver" (ref Follo sin hjemmeside) var Ida og Monica med sju mål hver, og Marit med seks. Dagens blinkskudd var utvilsomt Annichens skåring i krysset midtveis i andre omgang. En skikkelig "perle".
Marie får også ros for maaange og gode langpasninger.