torsdag 8. november 2012

Lagseier med stooor L

(DFI-Rygge 31-22) Nok en gang viste vi spillehumør og innsatsvilje over hele linja. Serieleder Rygge kom til Frognhallen i tro på at de skulle ta sin sjuende strake seier. Sånn ville ikke vi det. Vi tok umiddelbart tak i kampen, og ledet greit gjennom hele første omgang. Rygge prøvde seg rett etter pause, og var bare målet etter når fem minutter var gått av andre omgang. Men der i fra og ut var det vi som bestemte i Frognhallen. Ti minutter før slutt ledet vi med ti mål, og seieren var i boks.  Storspill av Maiken, Annichen, Ida og Monica i midtforsvaret, samt direkte angrepsspill med gode avslutninger og skåringer satte Rygge skikkelig på plass.  Dermed måtte serielederne reise hjem med nimålstap.  Mest gledelig var det at vi hang sammen som et lag i 60 minutter. Alle bidro på hver sin måte, og sånt blir det poeng av. Bra jobba, jenter:-)

Grattis til Tove, Victoria, Ida K, Ida S, Monica, Maiken, Annichen, Silje, Claudia, Anna Helen - og god bedring til Maria som ble syk rett før kampen.

Neste kamp går 22.november på Kråkerøy. (Den er flyttet fra søndag 25.nov til torsdag.)