søndag 4. november 2012

Ni spillere holdt akkurat:-)

Vi reiste til Moss med ni spillere, altså med en innbytter + Tove på benken. Da er det imponerende at vi greier å ta hjem en ny seier. Med Ida i storform på vingen, så ledet vi det aller meste av kampen.  Det ble imidlertid tett og spennende utover i andre omgang.  Sju sekunder før slutt får Rygge frikast, og på stillingen 26-25 til oss og når ett sekund gjenstår, blir Herulf helt feilaktig tildelt straffe.  Ingen av Herulf-spillerne ville ta straffen og den som til slutt stilte seg på straffemerket var tydelig nervøs. Hun satte da også straffen en meter utenfor, og dermed kunne vi ta med poengene hjem.

Men vi hadde ikke vunnet denne kampen uten Ida. Det er ikke ofte at spillere skårer 18 mål i seriekamper, og Ida fortjener ros for innsatsen i dag. Vi må allikevel ta med at vi spilte glimrende i forsvar så lenge orken var der. Totalt sett var vi best i dag, og fortjente poengene. I morgen blir det en lett trening før HK Rygge er motstander torsdag.