torsdag 14. oktober 2010

Jevnt og spennende!

(Follo HK - DFI 30-26) Som ventet ble det både jevnt og spennende da vi møtte Follo i Skihallen. Nok en gang stiller vi med noe redusert mannskap i J18-kampen, noe som innebærer at en del småsyke spillere må ta noe mer ansvar enn ønsket.  Allikevel så holder vi godt følge med vertene i hele kampen. Unntaket er de første ti minuttene av andre omgang der Follo opparbeider seg en femmålsledelse som de flyter på resten av kampen. Men å tape med fire mål var helt greit. Anette, Oda og Marit har nesten ikke trent håndball hittil i sesongen. Det merkes, spesielt på avslutningene. Frida og Annichen har vært forkjølet hele uka, samt at formen nok har vært bedre for resten av spillergruppa. I tillegg var vi ikke skikkelig på hugget i forsvar, noe som gjorde at Marie ikke fikk den hjelpen hun skal ha i mål.  Med dette som utgangspunkt så synes jeg egentlig ikke at det er noen grunn til misnøye. Frida ble av en lokal jury kåret til vår beste spiller i kampen, noe som var helt fortjent. Vi gratulerer Follo med seieren, og treneren synes jo det var hyggelig med et gjensyn i Skihallen der han var trener på slutten av det forrige årtusenet...