torsdag 28. oktober 2010

Vi viste klasse

(DFI-Oppegård 34-13) Det var svært lite som tydet på at vi er et 5.divisjonslag da Oppegård besøkte oss i Frognhallen i går. Da kvarteret var gått, var kampen i praksis avgjort. Vi ledet 10-2 etter 12 minutter, etter strålende forsvars, målvakts- og kontringsspill. At det ikke sto mer enn 17-9 til pause, setter vi på kontoen for konsentrasjon.  Men det tok vi igjen så det holdt i andre omgang. Den vant vi hele 17-4(!) etter å ha sluppet inn to mål de første 28 minuttene. Vi lyktes veldig godt med å presse backene til Oppegård inn i sekken(midten), der Annichen, Maria, Pia og Christine spilte meget godt. Og selv om vi vinner med 21 mål, så må målvaktene få skryt. Marie var god før pause, Susanne var god etter. Sterkt gjort å holde fokus bakover når skuddene kommer så sjelden.  Med seieren i går, så holder vi stø kurs mot opprykk. Før jul gjenstår Tune, Hauketo, toppoppgjøret mot Kolbotn 2, Klemetsrud og Driv. Med full pott, eller minimum åtte poeng i disse kampene vil opprykket være klart allerede til jul...

Hverken Lillian, Per eller Maiken kan ta treninga torsdag. Så istedet for å kjøre en halvveis økt, blir det egentrening torsdag. Gå på Spenst, ta en løpetur eller benytt hallen om dere vil det. Det er trening på mandag, og med den kampen det er om plassene på laget, så kan det lønne seg å møte opp:-)