tirsdag 26. oktober 2010

Laguttak av en trener i sjokk

På mandagsøkta dukket det opp sjokkerende 19 spillere. Det betyr vel at lysten til å spille onsdagens kamp er stor. Fortsetter det sånn fremover så blir det ikke enkelt å ta ut lag til de forskjellige kampene. Til kampen mot Oppegård velger vi å toppe mannskapet ut i fra det jeg tror er det beste mannskapet akkurat nå, samt at vi ikke kan ha for mange spillere på de enkelte spilleplassene. Vi stiller med to keepere, tre streker, fem bakspillere og fire vinger denne gangen.   Oppmøte 18:30 ferdig skiftet.

Disse skal spille:  Susanne, Marie, Anette, Ida S, Ida K, Marit, Christine S, Pia, Maria, Annichen, Frida, Maiken, Marte og Mia.

Det er helt greit å være skuffet over å bli satt ut. De som står over er: Synne, Ingeborg, Oda, Monica, Marthe S-L, Maiken B.A og Victoria. Flere av disse skal garantert være med mot Tune 2 neste onsdag. Denne gangen ville jeg ikke ha med fire streker. Vi har fire gode streker, og en måtte stå over. Monica er derfor ute, men er garantert med neste uke. Maria har litt tynt treningsgrunnlag, men var utrolig god på trening mandag.  Vi satser på et spennende og morsomt lokaloppgjør i Frognhallen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar