tirsdag 16. november 2010

Må gi litt juling!!

Vi kom greit i fra oppgjøret mot Njård, selv om det ble et klart tap. Men det var to ting som i første rekke avgjorde kampen. Vi MÅ bli mye tøffere i forsvar. Vi må gi motstanderen mer juling. Mot Njård var det i stedet vi selv som fikk juling hver gang vi beveget oss inn mot nimeteren. Det førte til at vi innimellom valgte å skyte før vi fikk vondt, eller at vi rett og slett kastet bort ballen for å slippe å få "bank". Det er ikke bra. Spesielt med tanke på at vi ferdighetsmessig ikke er langt unna.

Men! Vi må trøkke til i forsvar. Dette kommer til å bli tema på øktene fremover. For vi MÅ opp et par hakk på dette området.

Når det er sagt. Vi stilte med åtte spillere i kampen, og bedre ble det ikke da Marie fikk en vridning i foten rett før kampstart. Dette første til at vi kom etter allerede fra avkast. Men Marie beit i seg smerten, og karret seg inn i mål etter hvert. Og spiller periodevis strålende. Bra Marie. Ellers skal alle ha ros for at de orker i 2x25 min. Sånn sett ble det en veldig bra treningsøkt og mange syntes det var moro. Og som sagt. Den dagen vi begynner å gi motstanderen juling, så er det vi som vil løpe inn mange kontringer. Så på torsdag blir det tøffe tak.

Så får vi se hvor mange som tør å komme på trening:-)))