onsdag 3. november 2010

Så vidt båten bar.....

(Tune - DFI 21-25) Hittil i sesongen har vi hatt marginene med oss så det holder. Mot Tune 2 gikk det aller meste på tverke. Vi slurver i forsvar, skyter Tune-keeperen god, og gjør dårlige valg både fremover og bakover på banen. Og når Tune-jentene fightet seg tilbake i kampen gang etter gang, så ble dette først og fremst en kamp om å ta to poeng. Det greier vi. På tross av en 60-minutters kamp mot dommere som ikke hadde ferdighet til å se alle offensive feil som ble gjort i kampen. Jada. Vi gjorde vår del, og hadde fordel av dette innimellom. Men Tune gjorde skrittfeil, brøytet, satte feil sperrer omtrent i hvert eneste angrep uten å bli straffet for det. Da blir vi stresset bakover, og blir usikre på hva vi skal gjøre. Dette ødela også det viktigste angrepsvåpenet vårt, kontringene. Men når det først var så jevnt, er det sterkt å tette igjen bakover de siste åtte minuttene, og skåre fire mål fremover. Ved time-outen etter 21 minutter sto det 21-21. Vi vant 25-21. Dermed vant vi en jevn og spennende kamp, noe vi skal være glad for på en dag da det fort kunne gått gæernt.....