tirsdag 23. november 2010

Sjuende strake - nå rykker vi opp!!

(Kolbotn 2 - DFI 26-32) Vi vinner sikkert tirsdag kveld, og er i rute for opprykk!!!!!!!!!!!!!!
Men!! Hverken vi eller Kolbotn spiller noen stor kamp i Sofiemyrhallen tirsdag kveld. Men allikevel så har vi kontroll på det aller meste gjennom store deler av kampen. KIL går ut og møter oss i 3-2-1, men når de måtte bruke såpass mye oppmerksomhet på Pia og Maria på strek, ble det rom for gjennombruddene til Ida som skåret 7 av våre 8 første mål.  Og når de legger seg flatt er det Frida som prikker inn mål fra ni meter. I tillegg sto både Marie og Susanne vesentlig bedre enn Kolbotn-keeperne, så da ble det egentlig en litt enkel seier i det som var det desiderte "toppoppgjøret" i årets 5.divisjon.  Vi kunne ha vunnet mye mer om vi hadde vært skikkelig påskrudd, og spesielt kontringene våre var dårlige. I tillegg ble det en smule urettferdig for de som kom inn etter hvert. Det tar tid å tilpasse seg å møte et så offensivt forsvar, og når man bare får ti-tolv minutter på banen i hver omgang blir det litt mye stress. Så derfor må ikke "innbytterne" henge med hodet fordi de gjorde en del enkle feil. De samme feilene gjorde startsekseren også de første minuttene....

Men vi vinner komfortabelt, og topper avdelingen med stø kurs mot opprykk. Rykke opp kommer også Kolbotn 2 til å gjøre, da de holder et helt annet nivå enn de andre lagene i avdelingen.

Torsdag er det ny kamp for J18. Mange av de som fikk spille lite i dag vil må mye spilletid da. I tillegg hviler Frida som sliter med leggene og sånn sett ikke bør spille på hardt underlag samt Pia fordi det er unødvendig å reise med tre streker. Resten av 92 + 93 jentene stiller + Camilla som gjør "comeback" mot Tveter.  Avreise 17:30,  med kampstart 19:15 i Sarpsborg.